TERVETULOA! ↓ IP:t ALLA ↓
Tervetuloa JumlanPelailuitten Foorumeille!
Rekisteröityisitkö ennen vierailua, Kiitos!
Toivoo JumlanPelien Ylläpitäjät.

TERVETULOA! ↓ IP:t ALLA ↓

| Sauna IP: 164.215.38.148:27018 | JailBreak IP: 164.215.38.146:27015 |
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Jailbreakin toiminnasta

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
[N]awbieViestien lukumäärä : 18
Join date : 12.04.2013
Ikä : 21

ViestiAihe: Jailbreakin toiminnasta   La Kesä 22, 2013 9:37 am

Taas kerran serverillä pelaavien toiminta hämmästyttää. Useaan kertaan olen todistanut tämänkin päivän aikana, kuinka CT:t ovat täysin tietämättömiä säännöistä. Otetaan esimerkiksi Vapa97, joka sattui pelaamaan CT tiimissä. Hän otti wardenin ja kertoi säännöt, mutta en saanut hänen mikistään selvää jolloin pyysin toistamaan säännöt. Hän ei toistanut vaan tappoi suoraan. Samanlaista touhua tapahtui aiemminkin, jolloin vippinä toimiva Flora ei suostunut toistamaan sääntöjä. 

Myös pelaajien välinen kunnioitus on kadonnut, sillä useat vakituisistakin pelaajista vittuilevat keille vain kerkeävät. Myös kuolleena puhuminen häiritsee usein rundia. Pelaamisesta on kadonnut hauskuus, varsinkin kun rundit menevät suurinpiirtein näin: Natsikuri - Natsikuri - Natsikuri - Freeday. Samat säännöt pätevät miltein joka kierros ja hauskuus on tipotiessään, kun kirjoituskisaakin mennään kierros kierroksen jälkeen. 

Useimmiten käy myös niin, että massojen vetäjät saavat korkeintaan votebannia ja palaavat serverille uudestaan lyhyiden banniensa jälkeen, joilloin sääntöjen rikkominen jatkuu. Tämän vuoksi esimerkiksi Sourcebans olisi hyvä lisä.

Toivoisin yhä edelleen, että serverille otettaisiin uusia ja aktiivisia admineita, sillä tällöin voisivat samanlaiset tapaukset vähentyä huomattavasti. Myös sääntöjen uudestaan kirjoittaminen voisi tuottaa tulosta, niinkuin Slug omassa topikissaan ilmaisi.

-Nawbie
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Charlie Scene

avatar

Viestien lukumäärä : 171
Join date : 01.01.2013
Ikä : 24
Paikkakunta : Cokemäki

ViestiAihe: Vs: Jailbreakin toiminnasta   Su Kesä 23, 2013 3:39 am

Serveri tosiaankin vaatii jotain parannusta, koska joskus rundit menevät perseelleen CT:n takia. Ja yhdyn kaikkeen miyä Nawbie sanoi, koska näin asiat ovat AINA jos admin ei ole paikalla. Aina kun esim. Röökimummo tai Unfair Cooler lähtee servulta, on kaaos tulossa. Tässä modissa, kyllä vaaditaan ainakin 1 aktiivinen ja puolueeton admin servulle.

Floraa en ole paljoa servulla nähnyt, ja se ainoa kerta kun hänet näin, oli se jolloin hän vittuili ja käyttäytyi epäkunnioittavasti minua ja jotain toista pelaajaa kohtaan. Siitä on aikaa jo, saisi pysyä servulta pois.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://nldiaries.weebly.com
 
Jailbreakin toiminnasta
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
TERVETULOA! ↓ IP:t ALLA ↓ :: Valitukset & Ongelmat-
Siirry: