TERVETULOA! ↓ IP:t ALLA ↓
Tervetuloa JumlanPelailuitten Foorumeille!
Rekisteröityisitkö ennen vierailua, Kiitos!
Toivoo JumlanPelien Ylläpitäjät.

TERVETULOA! ↓ IP:t ALLA ↓

| Sauna IP: 164.215.38.148:27018 | JailBreak IP: 164.215.38.146:27015 |
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Adminien puute

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
[N]awbieViestien lukumäärä : 18
Join date : 12.04.2013
Ikä : 21

ViestiAihe: Adminien puute   Ke Toukokuu 22, 2013 10:11 am

Hejssan heebot!

Olisi tälläinen aihe käsittelyssä, kuin adminien puute jailiservulla. Tänään ja parina edellisenäkin päivänä servulla on paikoitellen ollut aikalailla kaaos, johtuen siitä, että osaamatonta porukkaa marssii CT:lle. Hyvin nopeasti CT:tä on yhtä paljon kuin terroristeja, mikä ei sinänsä ole huono asia joissain mapeissa. Ongelma kohdistuu siihen, että näistä CT:stä muutamat osaavat pitää kunnon rundeja. Jotkut ottavat wardenin ja sanovat samantien, että freeday ilman sääntöjä. Tällöin muut CT:t alkavat lisäillä omia sääntöjään ja pian onkin huutoa freekilleistä ja epäselvyyksiä säännöissä.

Myös turhia votebanneja ilmenee turhan usein. Silloin kun votebannille/kickille olisi tarvetta, ei siitä tule mitään, sillä läheskään kaikki eivät votebannia laita, vaikka rikkoisikin sääntöjä. Tästä johtuen toiset CT:t rupevat latelemaan sääntöjä, kuten "tappakaa tuo tyyppi ja heittäkää aseet pois sen jälkeen..." yms. Myös säännöistä näsäviisastellaan ja nussitaan pilkkua sen minkä keretään.

Ehdottaisin, että hostit/ylläpitäjät valitsisivat lisää admineita servulle, sillä ainoat adminit keitä olen nähnyt ovat Maatse ja Ghinni. Myös serverin sääntöjä voisi miettiä helpommiksi (Yhdistää sääntöjä, poistaa turhia...). Olisi myös hyvä vaihtaa hostiesin asetuksista kuolleiden mute päälle, sillä voi sitä CT:tä, joka yrittää pitää rundia, kun kaikki huutavat päälle. Mikäli sellainen plugini löytyy, mikä pakottaa uudet pelaajat ensiksi terroristeille muutamaksi kierrokseksi, olisi se hyvä lisätä servulle.

Nawbie kiittää ja kuittaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
helari93

avatar

Viestien lukumäärä : 82
Join date : 03.01.2013
Ikä : 24
Paikkakunta : Tampere

ViestiAihe: Vs: Adminien puute   Ke Toukokuu 22, 2013 11:25 am

Yhdyn sinuun mutten pervolla tavalla vaan olen aivan samaa mieltä. Serverin taso on laskenut huomattavasti koska servulla ei pelaa hostit eivät pelaa servulla joten adminit ovat vallassa ja voin hyvin sanoa että jumlalla on enemmän amatööri admineita kun kunnollisia... Itse nähnyt monien adminien käyttävän abusea sun muuta sellaista.. En tässä yritä tietenkään millään tavalla mainostaa itteeni mutta, Very Happy pitäkää Saqu ja Aaqo minun hakemus mieles Smile ps. hyvää kesä lomaa sitten vuan
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Slug7

avatar

Viestien lukumäärä : 19
Join date : 18.05.2013
Ikä : 22
Paikkakunta : Porvoo

ViestiAihe: Vs: Adminien puute   To Toukokuu 23, 2013 2:46 am

Juu, olis hyvä, jos noita admineja sais vähän lisää ainakin iltaselle. Kummasti heti kun admin lähtee, ilmestyy servulle kaksi jonnea, jotka alkavat vetää massoja säännöllisesti seuraavat puoli tuntia. Votebannata ei heitä voi, koska pelaajamäärät ovat sellaiset, että kaikkien pitäisi laittaa votebannia. Kun sillä massamiehellä on kaveri mukana, joka ei sitä votea laita-> loputtomia massoja.

Helarilla sen verran ikää, että varmaan iltasella pääsee paikalle. Vink, vink!

Ottakaa ihmeessä lisää admineja ja lisätkää kontrollia. En nyt anna nimiä, mutta useat adminit luulevat olevansa vähän enemmän kuin muut tavalliset pelaajat.
Tästä esimerkkinä: admin bannasi vipin 10 minuutiksi kuulemma uhoamisesta, kun vipillä oli riitaa muutaman idioottimaisen pelaajan kanssa, jotka vinkuivat hänelle esim. mikin huonosta laadusta ja runien pitämisen osaamattomuudesta syyttä. Jostain syystä admin meni näiden kahden pelaajan puolelle, josta sitten seurasi kaikenlaista.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
[N]awbieViestien lukumäärä : 18
Join date : 12.04.2013
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Adminien puute   To Toukokuu 23, 2013 10:33 am

I agree with Slug! Mitä olen tänäänkin pelaillut niin CT:tä on ollut useana rundina samanverran kuin terroristeja ja osa heistä on heitellyt aseita terroristeille ja tappanut vaikka aseen on heittänyt pois. Tämän jälkeen he ovat väittäneet, ettei ole kerennyt heittämään vaikka speccinä tilanteen näin ja totesin, että kyllä aseen oli heittänyt ennen annetun ajan umpeutumista.

Ylläpitäjät hip hei herätys, ei tuolla kohta viitsi terroristeilla pelata, kun sen verran monta kertaa tulee päihin ilman sen suurempaa syytä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
GhinniViestien lukumäärä : 36
Join date : 30.03.2013

ViestiAihe: Vs: Adminien puute   To Toukokuu 23, 2013 11:10 am

Nawbille ja helarille admin oikeudet ni johan rauhottus.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Slug7

avatar

Viestien lukumäärä : 19
Join date : 18.05.2013
Ikä : 22
Paikkakunta : Porvoo

ViestiAihe: Vs: Adminien puute   Pe Toukokuu 24, 2013 5:05 am

Voi helvetti! Tälläkin hetkellä lähes kaikki cteet vetää massoja eikä admineita ole paikalla. Nyt niitä admineja lisää kiitos.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Adminien puute   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Adminien puute
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
TERVETULOA! ↓ IP:t ALLA ↓ :: Valitukset & Ongelmat-
Siirry: